RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

For en kropp!!!

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Jane Fonda viser nok en gang at du aldri blir for gammel til en flott kropp.

(SIDE2): Skuespilleren Jane Fonda har rukket å bli 73 år, men stråler ikke noe mindre av den grunn. Tvert imot - Jane Fonda tar publikum og fansen med storm i filmbyen Cannes. Og hun kommer definitivt ikke i skyggen av de yngre skuespillerne og supermodellene.

Kjoledrøm
Skuespilleren Jane Fonda tok pusten fra publikum da hun gikk ut på catwalken for Naomi Campbells veldedighetsshow «Fashion for Relief» i forrige uke. Fonda var kledd i en fantastisk haute couture-kjole fra Marchesa. Den hvite kjolen, som er dekket med gulldetaljer, sitter perfekt på 73-åringens slanke figur.

Under premieren av den australske erotiske dramaet «Sleeping beauty» kom skuespilleren opp den røde løperen i en dus rosa tettsittende kjole fra Emilio Puccis sommerkolleksjon 2011. Den samme designerkjolen ble båret i brunt av R&B-divaen Ciara, tidligere i år.

Med disse antrekkene, stylingen og ikke minst den slanke kroppen, viser Jane Fonda nok en gang resultatene av sin sunne og gode livsstil. 73-åringen er et forbilde for kvinner i alle aldre, og hun har all grunn til å smile bredt etter å ha preget filmindustrien i over 50 år.

Aktiv blogger
Jane Fonda deler også gjerne tanker og tips med sine lesere gjenom bloggen www.janefonda.com. Jane Fonda opprettet bloggen da hun var over 70 år, den 5. januar 2009. Men som skuespilleren selv skriver om blogging; «Hva har alderen med det å gjøre?».

Hun deler bilder fra middager med venner, kolleger og familie, forteller om nye plagg hun har kjøpt eller fått, deler tanker omkring fattigdom og elendighet, og ikke minst; hun skriver om og viser bilder av sine kjære barn og barnebarn.

Bedre sexliv med alderen
Jane Fonda ga også ut boken «The Third Act: Entering Primetime» da hun hadde rundet 70 år. I boken skrev Fonda blant annet at man absolutt ikke har noe å frykte når man blir gammel, spesielt ikke på sexsiden. Hun mener nemlig at sexen bare blir enda bedre når man passerer 60 år. Menn er mer oppmerksomme da, skriver hun ifølge Ekstra Bladet.

Fonda mener sex ikke trenger å være noe som hører historien til, selv om man kanskje ikke er ungdom lenger.

- Gener teller kun 30 prosent. Livsstil og flaks betyr mer. Man kan være uheldig og få en uhelbredelig sykdom, men er man rimelig frisk kan sex ikke være bedre enn etter 60 år. Især for kvinner. Senere i livet blir kvinner mer selvsikre og menn mer oppmerksomme. Så det er interessant når de to kjønnene nærmer seg en harmonisk helhet, har Jane Fonda uttalt til magasinet Hello!

Jane Fonda har nå vært sammen med musikkprodusenten Richard Perry siden 2008.

Operert for brystkreft
Jane Fonda har stort sett holdt seg frisk, mendDet er kun et halvt år siden det ble kjent at Jane Fonda har hatt brystkreft. Kreften ble oppdaget ved en rutinekontroll, men skuespilleren gjennomgikk en vellykket operasjon. En talsperson for Fonda opplyste at svulsten ble oppdaget på et tidlig stadium, og derfor ikke hadde spredd seg til andre deler av kroppen. «Fonda er i fin form, og kreftfri etter operasjonen» skrev E!Online.

Magasinet spekulerte i om det nettopp er Fondas gode helse og sporty livsstil som er årsaken til at hun nå er helt frisk igjen. 80-tallets fitnessdronning gjør comeback i treningssalen og lanserte sin nye fitnessfilm rett før jul i fjor.

Les mer om filmfestivalen i Cannes her:

SE BILDENE FRA JANE FONDA I CANNES HER

4269

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere