RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

For et belte, Mette-Marit!

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Dette har vi ikke sett før...

(SIDE2): Kronprinsesse Mette-Marit (36) er glad i belter som hun styler gjerne sine gensere, jakker og kjoler ved å snurpe dem sammen i midjen med et smalt eller bredt belte.

Fredag denne uken da hun og kronprins Haakon (36) åpnet det nye Utviklingshuset i hovedstaden troppet kronprinsessen opp med et iøynefallende tilbehør som er umiskjennelig minner om seletøy...

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Rå detalj
Beltet er et markant og friskt tilbehør til den ellers sobre og konservative marineblå drakten kronprinsessen valgte til anledningen. Knyttet rundt drakten og med en brytende bronsefarge gjør det hele til en rå og kul detalj.

Belter har den siste sesongen vært det helt store i motebildet, brede eller smale, men gjerne uten de store spennene på. Derfor står Mette-Marits beltet skikkelig ut, med sine spenstige detaljer med særlig beltespennen som ser ut som en renneløkke. Kronprinsessen har alltid likt å mikse sin romantiske stil med litt tøffere tilbehør - og det gjorde hun altså utvilsomt med dette beltet.

Inspirert av stallen
I høst skal livet fortsatt være markant - enten man velger bukse, skjørt eller kjole.

Absolutt alle de største designerne har latt belter sette preg på sine ready-to-wear kolleksjoner i år. Ralph Lauren, Hermés og Louis Vuitton er blant dem som har belter som et markant tilbehør. Ralph Lauren har en egen beltekolleksjon som har fått navnet sadel-belter grunnet den særegne løkkebeltespennen og læret det er laget av.

Men det var ikke mulig å skimte hvilket merket kronprinsessens belte er...

Måten Mette-Marit har er bundet beltet på, slik at det henger lett henslengt rundt livet er også trenden på beltefronten. Hos designer Alessandro Dell'Acqua er både de brede og de smale beltene bundet nettopp slik.

Kilde: Style.com

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere