*Nettavisen* Nyheter.

For et smykke, Mette-Marit

Foto: (Scanpix)

Kronprinsessen kaster seg på den store trenden.

(SIDE2): Mange, lange og gjerne perlekjeder skal henge rundt halsen om dagen.

Det er helt klart den største trenden innen smykker denne sesongen - de store, lag på lag, «statement»-halskjedene. De skal synes, ha de feminint over seg og gjerne brukes til mørke basisfarger.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Perlerader
Kronprinsesse Mette-Marit (36) gjorde nettopp dette med sitt store lange halskjede med svarte perler, blonder og blå stener.

Hun frisket opp den klassiske og stilrene marineblå kåpen ved å la smykket henge over, i stedet for et stort skjerf, da hun gjestet Kirkens bymisjons senter i Oslo fredag ettermiddag.

For det er lange og gjerne overdådige smykker som gjelder i vinter - og det passer perfekt for festsesongen vi nå er inne i.

Perler på en snor
Mette-Marits valg er helt i tråd med både perletrenden som kom for fullt i vinter. Coco Chanels lange perlerader er tilbake, det skal lag på lag - det enkle perlekjedet stående alene er ikke greia. Går for fulle guffe med mange perlerader og tenk Madonna på 80-tallet.

Det dristige valget av lange perlekjeder funker best uten noen annen form for tilbehør. Velg den enkle, lille sorte eller et annet litt rolig antrekk hvis man vil at tilbehøret skal stå mest mulig ut.

Kronprinsessen har virkelig vist seg fra en moteriktig side denne høsten - hun har lagt sin elsk på kombinasjonen av svart og hvitt, og forrige helg under World Music Festival i hovedstaden stilte hun i en sexy, kort skinnjakke.

Les mer her: I skinn på byen

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag