*Nettavisen* Nyheter.

For tidlig å konkludere etter dødsfall i Bodø-svømmehall

Mannen som mandag ble funnet død i en nedlagt svømmehall ved Rensåsen i Bodø, er identifisert. Det er ikke kjent om det har skjedd noe kriminelt.

29.09.15 19:42

Salten politidistrikt opplyser at den avdøde er en mann i 50-årene og hjemmehørende i Bodø. Kriminalteknikere fra politiet i Bodø og Kripos arbeidet på åstedet tirsdag.

– Det er ingen åpenbare tegn til kriminelle handlinger ut fra undersøkelsene på åstedet, men det er for tidlig å konkludere om det har skjedd noe straffbart i forbindelse med dødsfallet, sier politiadvokat Margrete Torseter i Salten politidistrikt.

Hun håper obduksjonen og de analyser som foretas der, vil gi et endelig svar på dette. Den avdøde mannen blir obdusert onsdag.

– Selv om obduksjonen skjer onsdag, vil vi ikke få svar på prøver og analyser som tas der før seinere, sier Torseter.

Politiet fikk melding om dødsfallet klokka 18.10 mandag. Mannen ble oppdaget av en person som tilfeldig kom til stedet og meldte fra til politiet.

Les også: Død person funnet i Bodø

Den gamle svømmehallen har stått tom i mange år. Til NRK opplyser politiet at bygningen frekventeres av alt fra nysgjerrige ungdommer, til tilreisende utenlandske tiggere og rusmisbrukere.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag