RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

For varmt for trening?

Sist oppdatert:
Når er det egentlig for varmt for trening, spør vår treningsekspert.

(SIDE2): Før jeg flyttet til New York trodde jeg at jeg visste hva varme var. Det skulle vise seg å være feil..

Slitsomt å trene
Jeg har tidligere oppholdt meg mye i sydlige, varme strøk og jeg trodde jeg var klar for varmen alle gjerne snakker så mye om her i New York. Det viste seg å være feil.

For en ting er varme når du ligger langs lange, fine sandstrender og kan ta deg en dukkert i vannet. Noe annet er 35 grader og 10 millioner mennesker i New York City. Da får begrepet varme et nytt ansikt, og det blir slitsomt å trene.

Ta diskusjonen på min blogg. Når er det for varmt for trening?

For med alle stressa New Yorkere rundt deg, noen ekstra millioner turister og godt over 30 grader blir det hardt å komme seg til helsestudioet og gjennomføre de daglige øktene.

Unnskyldninger i fleng
For mange er unnskyldningen hele vinteren at når bare sommeren setter inn, da skal de trene. Når bare snøen forsvinner og solen titter frem, da skal de ut å løpe til krampa tar dem. Men når sommeren ligger på lur og skyter frem på bare noen dager, som er tilfelle her i New York, så er det ikke mange timene du har på å trene før det plutselig kan ha blitt for varmt for løping utendørs. For når vinterkroppen skal løpes i gang og bikinikroppen skal innhentes drastisk, så er det ikke ideelt at gradestokken viser «type glohet».

Rullleskøyter i Central Park
Selvfølgelig hjelper det litt at du kan slenge på deg rulleskøytene og gå i Central Park eller reise til Long Island for å svømme, men har du ikke tid til det er det hardt å bo i storbyen. Om du vil holde deg i form.

For noen uker siden var det ti grader og kraftig vind i New York, noe som fikk byen til å virke kaldere enn en vinterdag på tuppen av Aker Brygge i Oslo. I dag viste gradestokken 30 grader, og vinden er borte..

Noen vil kanskje misunne meg, men det er trolig ikke de som vil ut og løpe...

LES MER OM HELSE, TRENING OG VELVÆRE HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere