*Nettavisen* Nyheter.

Forbered deg på Nintendo-kø

Du må stå tidlig opp skal du få tak i en Nintendo Wii på lanseringsdagen.

07.12.06 12:31

(Spillmagasinet): Den 8. desember ligger den flunkende nye spillkonsollen Nintendo Wii i norske butikker. Men det er langt ifra sikkert at du får tak i en.

Ifølge bransjebladet Faro Journalen er norske butikker svært misfornøyd over antall Nintendo Wii de får til lanseringsdagen, tross Nintendos løfter om at den europeiske lanseringen vil bli den største noensinne for et Nintendo-produkt.

Ståle Braathen i Expert, nordens største elektronikkjede, er skuffet.

- Vi er veldig misfornøyd med antall Wii-maskiner vi får. Det er et helt latterlig dårlig antall, sier Braathen til Faro Journalen.

Heller ikke butikker som Musikkverket og Platekompaniet får nok maskiner.

- Vi får godt under 100 Wii-maskiner til lanseringen, og er overhodet ikke fornøyd med antallet. Vi skulle gjerne hatt mange flere, forteller David Smestad, spillansvarlig i Platekompaniet til bransjebladet.

De 100 maskinene skal fordeles på alle de 19 butikkene i kjeden.

Bergsala, som distribuerer Nintendo i Norge, fortviler, men forteller at det kommer en ny forsendelse før jul.

- Vi er ikke fornøyd med antall maskiner vi kan tilby til lanseringen, og vi venter fortsatt på tilbakemelding på det totale antallet vi kommer til å få før jul. Det kommer en leveranse til før jul, så det vil bli påfyll. Men presis når og antall maskiner som kommer i andre forsendelsen, vet jeg ikke ennå, forklarer Kirsti Danielsen i Bergsala til Faro Journalen.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Skuffet? Si din mening i kommentarfeltet nedenfor.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.