Forbereder amerikanerne på Jordans bryster

I Europa er brystfagre Jordan et kjent navn. Nå planlegger hun en karriere i Hollywood, og i USA ber man folk forberede seg på en krysning mellom Pamela Anderson og Carmen Electra.

Jordan eller Katie Price som hun egentlig heter har fått mye oppmerksomhet etter å ha vært en profilert puppemodell i flere år. Etter at hun var med i reality-serien « I'm a Celebrity, Get Me Out of Here» fikk hun enda mer oppmerksomhet.

På toppen av det hele har hun gitt ut en selvbiografi der hun henger ut en rekke kjendiser. Blant annet hevder hun å ha hatt et forhold til David Beckham. Slike ting blir det selvsagt store overskrifter av.

Forventer massiv interesse på nettet
Men i USA er det enda ikke så mange som følger med på Jordans sprell. Men ifølge søkemotoren Lycos er det nå en økende interesse for den brystfagre blondinen.

Derfor spår de nå at Jordan snart kommer til å være blant de mest ettersøkte damene på nettet i USA.

Dette gjør de etter at Jordan har signalisert at hun ønsker å satse på en karriere i Hollywood. Hun blir presentert som en blanding mellom Pamela Anderson og Carmen Electra som har forstørret brystene fra en B-cup til størrelse FF.

Dermed er det nok trolig at svært mange amerikanere allerede er i gang med å søke etter bilder og informasjon om Jordan.

Om hun gjør like stor suksess i Hollywood som på nettet gjenstår å se.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag