Forbereder seg til duellkamp

Lørdag ettermiddag møter Vålerenga Kjetil Rekdals Aalesund på Color Line stadion. Vålerenga-manager Martin Andresen venter tøff motstand.

- Vi har funnet vår måte å spille på og dyrker den stilen uansett motstander, men vi gjør enkelte tilpasninger i forhold til laget vi møter, sier han til vif-fotball.no.

- Aalesund spiller veldig mye langt og er et duell-lag. Vi må matche dem på det fysiske og være disiplinerte på dødballer. En spiller som Tor Hogne Aarøy må alltid tas hensyn til.

Vålerenga har klatret til andreplass i Tippeligaen og er seriens mestcorende lag. Mye har gått Vålerengas vei i sommer, men beina er fortsatt godt planta på jorda.

- Det er klart at de siste kampene har gitt oss mye selvtillit og tro på at det vi gjør er riktig. Samtidig er vi veldig bevisste på at vi ikke skal ta av. Vi kan bli bedre på de fleste områder og vi har ikke klart å være gode i 90 minutter i noen av de siste kampene. Utfordringen er å gjenskape gode prestasjoner i kamp etter kamp.

Mot Aalesund må Andresen klare seg uten kaptein Kristofer Hæstad som soner karantene for tre gule kort.

- Vi skulle gjerne hatt med oss Doffen til Aalesund. Han har vært veldig god i år og vi kunne trengt duellkraften hans på midtbanen. Men vi har mange gode spillere i stallen som har lyst til å vise seg frem. Jeg er helt sikker på at vi finner en god erstatter.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.