RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forbigått av lillesøster (13)

(Getty)
Sist oppdatert:
Regnes å bli en av Hollywoods neste store stjerner.

(SIDE2): Dakota Fanning (17) startet sin skuespillerkarriere i svært ung alder - hun var bare 7 år da hun debuterte i filmen «Tomcats». Da hadde hun allerede gjort reklamejobber i to år.

Men også lillesøster Elle (13) har vært å se på det hvite lerretet fra hun var et lite knøtt. Hun var 3 år da hun spilte den yngre versjonen av Dakotas rollefigur Lucy i filmen «I Am Sam», som også var Dakotas gjennombruddsfilm.

Matchende
Det var da - nå har 13-åringen vokst og det langt forbi sin eldre søster. Dakota er med sine 160 centimeter merkbart lavere enn Elle, som er 170 på strømpelesten.

Begge to overvar denne uken New York Fashion Week, og de to blonde søstrene fikk en god del av oppmerksomheten da de ankom tirsdagens visning, begge kledt i hvitt og kremfarget.

Dakota hadde på seg en blondekjole med assymetrisk form med matchende kremfargede høyhælte sko prydet med bånd oppover anklene, mens lillesøster hadde valgt buksedress og sorte pumps med remmer. Plaggene er del av Kate og Laura Mulleavys siste kolleksjon, som de to også så.

De to var ikke de eneste kjendisene som hadde tatt veien - tilstede var også Taylor Swift, Beyonce and Solange Knowles, Rooney Mara og Anna Wintour, skriver dailymail.co.uk.

Kommende stjerne
Elles første hovedrolle hadde hun i en alder av fire år, da hun spilte i «Daddy Day Care».

For tiden er hun aktuell i tre filmer, blant annet mot Scarlett Johansson i «We Bought a Zoo, Cameron Crowes siste. I «Twixt» spiller hun mot Val Kilmer og hun er også med i biografien «Vivaldi».

I sistnevnte er også Neve Campbell, Tom Wilkinson og Max Irons med.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere