RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forbrent lik var Playboy-modell

Paula Sladwski ble meldt savnet i nyttårshelgen og funnet død. Hennes søster Kelly Farris har bedt folk om hjelp til å finne morderen.
Paula Sladwski ble meldt savnet i nyttårshelgen og funnet død. Hennes søster Kelly Farris har bedt folk om hjelp til å finne morderen. Foto: AP/Scanpix
Politiet i Miami har fastslått at det forbrente liket de fant søndag er Playboy-modell Paula Sladewski.

(SIDE2:) - Vi har å gjøre med et monster, sier politiets talsmann Neal Cuevas til CNN.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Dette er en forstyrrende og grusom handling. Paula Sladewski ble meldt savnet da hun var på ferie med kjæresten i Florida. Hun er kjent fra å ha vært med i bilder og videoer i Playboy. Det var kjæresten som meldte henne savnet. Han omtales som et vitne i saken.

Ingen mistenkte
Onsdag ble politi og brannvesen tilkalt til en plass der det brant i en container. Da de slukket brannen, fant de et lik. Ifølge politiet var det lite som kunne identifiseres ut fra det forbrente liket.

- Akkurat nå har vi ingen mistenkte, sier Cuevas.

Kjæresten har fortalt at han og Paula begynte å krangle på nattklubben de var på i morgentimene til søndag. Han ble kastet ut av nattklubben på grunn av bråket, men hun bestemte seg for å bli igjen. Siden da har han ikke sett henne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere