RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forbrukerkraft selges

Sist oppdatert:
De 47.000 kundene til Forbrukerkraft vil nå få en ny eier. Det er Agder Energi som kjøper Forbrukerkraf
Konsernstyret i Agder Energi AS har på et ekstraordinært styremøte gitt klarsignal til kjøp av alle aksjene i Forbrukerkraft AS. Overtakelsen gjennomføres første del av juli.

Forbrukerkraft er en landsdekkende leverandør av kraft til husholdningskunder i Norge. Selskapets virksomhet er kun knyttet til omsetning av kraft, og har ingen nettdrift eller egen kraftproduksjon.

- De 47.000 kundene til Forbrukerkraft vil ikke merke noe forskjell til eierskiftet i første omgang, skriver Bjørn-Eirik Sinkaberg, konserndirektør Marked i Agder Energi, i en melding.

Agder Energi AS kjøper aksjene fra dagens eiere som er tre av lederene i Forbrukerkraft; Gunnar Gjerstad, Einar Schiefloe og Michael Irgens.

Det er i dag 15 ansatte i Forbrukerkraft i Asker. Noe justeringer vil skje når enkelte felles oppgaver blir overført til Agder Energi.

Dag-Runar Pedersen vil også ta over som daglig leder i Forbrukerkraft. Konserndirektør Marked i Agder Energi, Bjørn-Eirik Sinkaberg, går inn som styreformann i det nykjøpte selskapet i Agder Energi konsernet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere