RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forbryterspørsmål og flambering

Gutta på tur-kokken Arne Brimi flamberer jordbær og pisker krem på ett minutt i Klisterhjerne lørdag.
Gutta på tur-kokken Arne Brimi flamberer jordbær og pisker krem på ett minutt i Klisterhjerne lørdag. Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Gutta på tur-kokken Arne Brimi flamberer jordbær i studio. Leif A. Lier stiller opp som en av ekspertene for å vurdere skoleelevenes svar på spørsmål om forbrytelse og straff.

Tre nye skoleelever møtes til kunnskapskonkurranse i Klisterhjerne lørdag:

Kveldens yngste deltager er Morten Rosen på elleve år fra Lovisenlund skole i Kristiansand. Morten leser Donald Duck og turner på fritiden. Som spesialfelt for kveldens konkurranse har han valgt: "Engelske ord og utrykk".

Fra ungdomsskolen kommer fjorten år gamle Ingrid M. Hvidsten fra Byskogen ungdomsskole i Tønsberg. På fritiden er Ingrid aktivt med i Sosialistisk ungdom, hun svømmer og er sammen med venner. Som spesialfelt for kveldens konkurranse har hun valgt: "Inger Hagerups liv og forfatterskap"

Kveldens eldste elev er Gunnar Håkonseth på atten år fra Heggen Videregående skole i Harstad. Gunnar er glad i musikk og spiller trompet i korps. Han driver også med kristent ungdomsarbeid. Som spesialfelt for kveldens konkurranse har han valgt: "Kjemi".

Ekspertene
Leif A. Lier dukker opp som ekspert i Klisterhjerne denne lørdagen. Han skal vurdere svarene elevene gir på spørsmålene om forbrytelse og straff som programleder Arne Hjeltnes stiller.

Dyrlege Monica Hegglund, kjent fra God morgen, Norge! sitter også i ekspertpanelet. I kveld har hun med seg en videosnutt fra den kjente filmen " Jakten på nyresteinen". Filmen viser hun før elevene får spørsmål om menneskekroppen.

Overraskelsesgjesten
Mesterkokken Arne Brimi har tatt turen til Klisterhjerne for å vise hvordan man flamberer jordbær og pisker krem på ett minutt.

På TV 2 lørdag 27. september kl. 20.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere