RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forbudt teater for Potter

Sist oppdatert:
Daniel Radcliffe som spiller Harry Potter, skal være tilbudt en rolle i det barneforbudte teaterstykket «Equus».

Teaterstykket Equus er skrevet av Peter Schaffer og handler om en mentalt forstyrret tenåring som blant annet blinder seks hester med en spiker og får orgasme på scenen.

Stykket er totalforbudt for barn. Equus skal imidlertid settes opp på Londons West End i januar 2007, og regissør er Kenneth Branagh. Branagh spilte mot Daniel Radcliffe i «Harry Potter og Mysteriekammeret» da han hadde rollen som Gilderoy Lockhart eller Gyldenprinz Gulmedal.

De to har også samarbeidet på scenen før da Radcliffe hadde en gjesteopptreden i «The Play I Wrote». For tiden er Radcliffe og spiller inn filmen «December Boys» i Australia. I februar tar han fatt på Harry Potter og føniksordenen og er ventet til å spille inn denne filmen resten av 2006.

Radcliffe vil være 17 år når han eventuelt spiller i Equus, men foreløpig har ikke Daniel eller hans familie bekreftet at han vil ta rollen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere