Foreldrene boikotter bryllupet

Foreldrene til Katie Holmes vil ikke komme i datterens bryllup til superstjernen Tom Cruise.

13.07.06 20:14

(SIDE2): Bryllupet mellom Katie Holmes og Tom Cruise er planlagt i slutten av måneden eller i august. Nå ser det ut til at det blir enda flere skjær i sjøen for paret, som blant annet har vært utsatt for onde rykter om at kjærligheten de to imellom bare er en bløff.

Boikotter vielsen
Seremonien skal være i Scientologikirken i Los Angeles og den religiøse lederen David Miscavige skal utføre vielsen. Dette skal ha fått det til å renne over for foreldrene til Holmes, som er dypt religiøse katolikker. De vurderer nå å droppe hele vielsen, sier en venn av Cruise til det amerikanske magasinet Life & Style Weekly.

Vil ha katolsk vielse
Katie Holmes har selv helt fra starten ønsket seg en katolsk vielsen, men ga opp etter at Cruise overbeviste henne om å ikke forfølge saken videre. Holmes skjønte tidlig at kampen var tapt når det gjaldt Scientologikirken og var redd for å miste Cruise hvis hun ikke gav seg. Foreldrene til Holmes ønsker seg også en katolsk vielse mer enn noe annet.

- Katie kan ha en ordentlig katolsk vielse, som hele familien kan være en del av, skal Martin Holmes ha sagt til en venn.

Mystisk baby
Holmes fødte parets første barn i april. Jenta har fått navnet Suri («rød rose»), men så langt har ingen sett den mystiske babyen. Paret valgte å vente med å gifte seg til etter fødselen av datteren. Men det ser ikke ut til å ha varmet foreldrene til Katie noe særlig ovenfor Scientologikirken.

En talsmann for paret benekter at Holmes sine foreldre boikotter vielsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.