Gå til sidens hovedinnhold

- Foreldrene la liket i sement

Marina Sabatier (8) ble funnet innstøpt i betong. Nå er foreldrene pågrepet for drap.

Den franske jenta, som har en mild form for Downs syndrom, ble funnet innstøpt i betong på farens arbeidssted i Le Mans utenfor Paris.

Foreldrene varslet politiet onsdag og sa at datteren var blitt bortført, melder BBC.

Slått til døde
Men påtalemyndigheten mener Marina ble slått til døde i forrige måned, og at liket ble oppbevart i en fryser før hun til slutt ble lagt i sement. Det er nå iverksatt en etterforskning av foreldrene som mistenkes for drap på datteren.

Faren hevdet først at datteren ble bortført fra bilen hans da de befant seg utenfor en McDonald’s-restaurant i nærheten av Le Mans.

Etter at liket til Marina ble funnet fredag, har foreldrene tilstått at de hadde mishandlet datteren, ifølge påtalemyndigheten. Men foreldrene insisterer på at hun døde av naturlige årsaker.

Foreldrene fortalte etterforskere at de hadde funnet liket til åtteåringen i kjelleren tidlig i august, og i ren panikk hadde de skjult datteren i en fryser.

Fylte konteiner med sement
Faren skal deretter ha plassert liket i en konteiner på jobben og fylt den med sement.

- Paret fant på bortføringshistorien fordi skolemyndighetene ville stille spørsmål i begynnelsen av skoleåret, sier politiet.

Foreldrene risikerer livstidsdom dersom de blir funnet skyldig. De har fire andre barn som nå blir tatt hånd om av sosialvesenet.

Kommentarer til denne saken