RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Foreløpig ingen som peker seg ut i Balsfjord-drapet

Tromsø (NTB): Politiet i Troms har foreløpig ikke utpekt noen hovedmistenkt blant de tre som er siktet for drapet på Per Vålnes (50) i Balsfjord. De er stort sett ferdig med undersøkelsene på eiendommen.

- Det er for tidlig å si noe sikkert om en av de tre peker seg ut slik saken står nå. Vi kommer nå til å ta andre etterforskningsskritt før vi avhører de tre, sier regionlensmann Andreas Nilsen til NTB.

De tre som ble pågrepet fredag, og senere løslatt og sjekket ut av saken, ble avhørt opp mot hverandre.

- Vi hadde skjellig grunn til å mistenke dem for medvirkning, og valgte å pågripe dem for å få samlet avhørene. Det er også grunnen til pågripelsen av de tre som fortsatt er siktet, fordi man da ikke senere kan så tvil om de har snakket sammen underveis, sier Nilsen.

Regionlensmannen har forståelse for at det har kommet reaksjoner på politiets fremgangsmåte i saken. Han sier at de sjekket ut alle alternativer i saken, før de sto igjen med en drapssak.

Vålnes er fortsatt ikke funnet. De siste dagene har politiet gjort omfattende tekniske undersøkelser og foretatt en rekke beslag i hovedhuset, som er skiltet med Fjordgløtt. De har også undersøkt et anneks, en bil og en campingvogn på eiendommen i Sagelv sør for kommunesenteret Storsteinnes i Balsfjord.

De to mennene som er siktet i saken, 39-åringen fra Balsfjord og 41-åringen fra Tromsø, stiller seg begge uforstående til siktelsen. Den 40 år gamle kvinnens advokat, Tore Pedersen, velger å ikke kommentere hvordan hans klient stiller seg til siktelsen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere