RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forelskede menn tenker mest på sex

Nyforelskede kvinner dagdrømmer om omsorg og kjærlighet. Mennene tenker for det meste på sex.

Det er en kjent myte at menn bare tenker på sex, og nå har amerikanske forskere bevist at denne myten har rot i virkeligheten, skriver Jubii Woman.

Følelsene som er i sving hos nyforelskede menn er nemlig helt forskjellig fra følelsene til nyforelskede kvinner. Mens kvinnen er overveldet av all oppmerksomheten hun får av sin nye flamme, er mannen overveldet av seksuelle tanker ifølge forskerne.

Forskerne kom frem til denne konklusjonen etter at det studerte hjerneaktiviteten til et testpanel mens testpersonene så på bilder av sine utkårede og andre personer. Hos kvinnene så man aktivitet i de delene av hjernen som har med følelser og oppmerksomhet å gjøre, mens hos mennene gikk den delen av hjernen som har med seksuell opphisselse å gjøre på høygir.

Slik får du forholdet til å vare
Dersom du ønsker at forholdet ditt skal vare livet ut bør du skru ned forventningene. Se hva du ikke kan forvente av partneren din.

Les mer

Smarte kvinner har vanskeligere mannejakt
Velutdannede og vellykkede kvinner med høy lønn sliter med å finne Mannen. «Superkvinnene» vil nemlig ha en partner som tjener mer enn henne, viser forskning.

Les mer

Her er guttas sex-ønskeliste
Hva er det egentlig gutta ønsker i sengen?

Svaret får du her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere