*Nettavisen* Nyheter.

Foretrekker han bakfra?

Foto: (Thinkstock)

Sexstillingen sier noe om mannen som person.

(SIDE2): Sexlivet vårt har i alle år blitt brukt for å fortelle hvordan vi er som mennesker. Ikke bare hvor ofte vi gjør det - men også hvordan vi gjør det. Raskt, sakte, hardt, mykt... Med hjelpemidler, med flere partnere eller romantisk og med en fast partner.

Uavhengig av preferansene, så sier måten man gjør det på noe om hvordan man er som person.

Askmen.com har laget en noe uhøytidlig liste over hva de forskjellige sexstillingene sier om mannen (utover hva han liker) - noe som jo kan være greit å vite, for å tyne han litt ved en senere anledning...

Bakfra
Liker han å ta dama bakfra, så har han også en personlighet av de indre hyggelige mener askmen.com. Han forakter kvinner, og forsøker å fornedre dem ved hver anledning han kan. Årsaken er hans egen usikkerhet, stort sett forårsaket av de mange avslagene han fikk fra damer i yngre år.

Misjonærstillingen
Er dette mannens favoritt, så er han en type som ikke liker å ta sjanser i livet. Det gjenspeiler seg på de fleste områder i livet - valg av jobb (trygg, men kanskje kjedelig og uinteressant - selv for han selv), valg i matveien (sunt, trygt og smakløst) og hobby (ikke noe fallskjerm her nei).

Hun på topp
Dette er stillingen for den late mannen. han er ikke så glad i å gjøre noe som helst han ikke har lyst til selv. Han er ofte enebarn og bortskjemt - og trolig har han litt penger. Hvorfor skulle ellers noen kvinne gidde å bli ved hans side?

Skje-stillingen
Han er en mann som har behov for nærkontakt og ønsker å være i et forhold. Årsaken er gjerne lav selvfølelse, grunnet mobbing i barndommen.

Det får også konsekvenser for hvordan han behandler dama -som en gudinne. han fikser alt for henne og setter knapt grenser for hva hun kan tillate seg.

Katten - aka The Cat (Ligner på misjonæren, men i stedet for å trekke seg ut og dytte seg inn, gnir han seg mot henne i sirkler.)
Dette er mannen som liker det spirituelle, og som gjerne har blitt observert i Sofienbergparken i Oslo, der han går på line eller som er forkjemper av de helsebringende gojibærene.

Et annet kjennetegn er dreds, møkkete vide bukser og gjerne armbånd. Du kjenner typen.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Alexey Lysenko

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag