RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Foretrekker menn i jeans

Sist oppdatert:
Menn som ønsker å virke tiltrekkende ovenfor kvinner, trenger ikke nødvendigvis bruke alle pengene sine på trendy klær.

(SIDE2): I en spørreundersøkelse det amerikanske magasinet Cargo har gjennomført, svarte over halvparten av kvinnene som var med at det ikke gjorde noe om en mann mistet håret.

Hele 99 prosent var derimot motstandere av hentesveis på menn. Nesten halvparten mente i tillegg at menn ikke en gang burde tenke på om de mistet håret eller ikke.

Hver tredje kvinne mente at menn som begynner å miste håret burde barbere seg på hodet istedenfor å spare på de gjenværende tustene. Bare en prosent mente at menn burde ty til caps eller hentesveis når håret begynte å falle av.

Når det gjaldt hårvekst i ansiktet foretrakk 40 prosent nybarberte menn, mens 31 prosent foretrakk menn med en antydning til skjeggvekst. Bare èn prosent foretrakk menn med bart.

Menn i jeans og t-skjorte var mest sexy ifølge 58 prosent av kvinnene, mens menn som var for trendy ikke ble regnet som spesielt sexy.

Tidenes moteplagg
Da designerne på 60-tallet begynte å korte ned på skjørtene slik at deler av kvinnekroppen over knærne også ble synlig fikk det mye oppmerksomhet. Populært ble det definitivt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere