RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forfalsket Diaz-signatur

(AP/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Fotografen John Rutter har forfalsket signaturen til Cameron Diaz. Det mener i alle fall en grafolog.

(SIDE2): Grafologen er ekspert på håndskrift og vitnet under rettssakens fjerde dag. Bruce Greenwood har analysert signaturen opp mot skuespillerinnens håndskrift og konkludert med at den er falsk.

Svindel

Rettssaken handler om hvorvidt Rutter har anledning til å selge toppløsbildene av Diaz eller ikke. Rutter sitter på det han sier er en signert godkjennelse fra Cameron Diaz, men Diaz selv hevder underskriften er falsk.

Jonathan Rutter er tiltalt for mened, forfalskning og svindel. Torsdag vitnet Cameron Diaz mot fotografen i tre timer.

23 millioner

Det var i august 2003 Rutter skulle ha tatt kontakt med Diaz. Her presenterte han en kontrakt som skulle gi han anledning til å selge de aktuelle toppløsbildene av skuespilleren som 19 åring. Signaturen på denne kontrakten er kjernen i saken.

Rutter prøvde seg med utpressing ovenfor den populære stjernen. Han ville ha over 23 millioner kroner for bildene. Om Diaz ikke betalte ville han selge dem til høystbydende, skriver Guardian.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere