RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forfatter Freddy får skryt

Sist oppdatert:
Anmelderne er enige om at Freddy dos Santos er en ganske god forfatter.

"Bokprosjektet hans har fått mye ris. Her skal han få ros", skriver Bertil Valderhaug i Aftenposten om selvbiografien til Freddy dos Santos, og fortsetter:

"Hurra for at Freddy dos Santos tok utfordringen på strak arm etter et tapt veddemål. På en munter, tydelig og spissfindig måte har Vålerenga-spilleren beskrevet hvordan det er å leve ut unge fotballspilleres store drøm".

"Boken har fått mye oppmerksomhet fordi setninger og avsnitt er tatt ut av sin sammenheng og blåst opp til store saker. Leses alt i sammenheng, får man et annet inntrykk. Da skjønner man fort at Freddy ufarliggjør det meste", poengterer Valderhaug.

Les Aftenpostens anmeldelse her

Han er på linje med vif-fotball.no sin blogger Arild Rønsen som også gir ros:

"Nå er den her, og det er en glede å kunne konstatere at den holder mål. Freddy er ikke verdens beste forfatter, liksom han ikke er verdens beste fotballspiller - sånn sett er kjemien perfekt. Poenget er at boka for alle oss som tilhører den kuleste klubben på kloden er hva tyskerne kaller Gefundenes Fressen. En lekkerbisk".

Les Rønsens anmeldelse her

Også den uavhengige Vålerenga-siden VPN skryter av Freddys bok under tittelen "Freddy dos Santos - hans liv som ganske god Vål'enga-ambassadør".

"VPN har lest boken til Freddy og likte den. Boken har blitt fremstilt som kontroversiell i den kulørte dagspressen, men det er forsvinnende lite ondsinnet sladder i den. Det lille som er å finne er jo selvfølgelig gledelig. Spesielt når det setter en selvgod person som Daniel Nannskog i et riktig lys."

Les VPNs anmeldelse herBli tilhenger av Vålerenga på Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere