*Nettavisen* Nyheter.

Forfører Hollywood

Foto: (Produsenten)

Se kjendisfavorittens siste undertøyskolleksjon.

(SIDE2): Undertøyet til den nederlandske designeren Marlies Dekkers er en favoritt blant både kjendiser, og vanlige dødelige. Og det er lett å forstå hvorfor.

De intime plaggene er skapt for å synes, og har ett design som både er annerledes og sensuelt. Designeren ser på seg selv som en kunstner, og lager undertøy som skal framheve det beste ved kvinnekroppen.

Les mer om Marlies Dekkers her: Kjendisenes undertøysfavoritt

Orientalsk erotikk
For høst- og vinterkolleksjonen har designeren latt seg inspirere av blant annet orientalsk skjønnhet, flaggermusen, den viktorianske tiden og eksotiske husdyr. Når dette følges opp av en sensuell reklamekampanje,er resultatet både rått og sexy.

Studerer man de intime plaggene mer i dybden legger man merke til de finurlige detaljene, som er med på å løfte det raffinerte designet til et enda høyere nivå.

Se bilder fra høst og vinterkolleksjonen nederst i saken!

Kjendisfavoritt
Det at dette undertøyet er skapt for å synes, er nok en av grunnene til at så mange kjendiser har latt seg forføre av Mariles Dekkers og hennes intime plagg.

Lady Gaga, Nelly Furtado, Christina Aguilera og Katy Perry er bare noen av celebritetene som er blitt avbildet med undertøy signert den nederlandske kunstneren - og nå kan designeren tilføre nok et kjent navn på kundelisten.

«Sex og singelliv»
I den siste «Sex og singelliv»-filmen bærer nemlig hovedrolleinnehaver Carrie Bradshaw det sensuelle undertøyet. I en av scenen kan man se deler av den karakteristiske Bh-en, og designeren er stolt av at hennes design er en av de utvalgte merkene i den populære filmen.

- Sex og singelliv-jentene ble til ekte ikoner, jeg tror ikke det er noen, kvinner eller menn, som ikke kjenner til disse «New Your fab four». Siden det bare er klær og sko fra store internasjonale designere med i filmen, er Marlies veldig stolt av å være en av de, sier Marlies Dekkers pr./per-representant, Sandra Schillemans, til Side2.

Men frøken Bradshaw er ikke den eneste i jentegjengen som lar seg forføre av den nederlandske designerne. Også Samantha Jones har på seg en underdel signert Marlies Dekkers i en av de frekke scenene fra filmen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Den perfekte cup
I tillegg til å være god på design, skal Dekkers være svært dyktig på størrelser, og hun bruker visstnok matematiske formell for å utvikle de perfekte BH-cupene.

Dette skal gjøre passformen svært bra, og de runde formene, som er ett av Dekkers kjennetegn, lager en form og passform som høster gode kritikker.

Foruten undertøy designer Mariels Dekkers også badetøy.

I Norge får du kjøpt undertøy fra Marlies Dekker hos Brits undertøysalong, Stjørdal, Rasmus Tallaksen, Kristiansand, Veslas Boutique, Grimstad, Undertøyshuset Maud, Drammen, Femina Klær, Porsgrunn, Milde Himmel, Spydeberg, og Best Under Carolina, Hønefoss.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

SE BILDER AV HØST- OG VINTERKOLLEKSJONEN HER:

3501

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.