RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forhandlingsmeny: Røtter, fisk og «forfryste bondekjerringer»

Sundvollen (NTB): Folk som skal legge store planer for Norges framtid, bør ikke gå sultne. Onsdag fikk de servert en variasjon av rotgrønnsaker, hellebarn med kantareller, samt epler fra hagen.

Kjøkkensjefen på Sundvolden hotell lot seg ikke be to ganger da NTB ville vite hva regjeringsforhandlerne fikk servert etter en lang dag i møterommet.

- Konseptet er det samme som vi har hver dag, forteller Bent Borge Hansen, som aller helst bruker lokalproduserte varer og det han finner i skogen.

I dag var det variasjon over beter til forrett og hellebarn - liten kveite - bakt med pistasienøtter, kantareller og appelsinsaus til hovedrett.

Kjøkkensjefen har selv vært på kantarelljakt, men fangsten i år var «skuffende dårlig». De få han fant har altså havnet på Erna Solbergs og Siv Jensens tallerkener.

Til dessert er eplene fra hagen blitt forvandlet til en isvariant av tilslørte bondepiker. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere