Forholdet over?

Ally oppdager ved en tilfeldighet Larry og hans ekskone Helena Fisher (Gail O`Grady) flørter sammen på en iskrembar. Ally nøler ikke med å vise hva hun mener om det.

Ally er nedfor og lei seg. Hun har gjentatte mareritt, ser den dansende babyen i fantasier og er overbevist om at Larry kommer til å forlate henne.

Kjøler ned Larry
Bedre får hun det ikke når hun ved en tilfeldighet oppdager Larry og hans ekskone Helena som flørter i en iskrembar. Med John som vitne, går hun rett bort til bordet hvor de to turtelduene koser seg, og kjører både iskrem og krem rett i hodet på Larry.

Hun er sikker på at han har funnet tilbake til sin ekskone og føler seg sjalu og forsmådd. Kan hun stole på Larry etter dette? Når mamma Jeannie McBeal (Jill Calyburgh) dukker opp betror Ally sine problemer og finner trøst hos henne.

Tilbyr Jane jobb
Jane Willkoe (Alexandra Holden) fra Los Angeles, som Richard stiftet bekjentskap med i en tidligere episode, ber Richard om gode råd slik at ikke nakenbilder av henne havner i et magasin. Richard reiser til Los Angeles for å hjelpe Jane og på sin klønete måte, prøver han å forhandle med sjefen for magasinet.

Det blir ikke enighet mellom partene, og saken havner i retten. Utrolig nok klarer Richard å vinne saken og i sin glede ber han Jane om å være med ham tilbake til Boston. Han tilbyr henne jobb i Fish & Cage slik at hun kan forsørge seg selv mens hun prøver seg som skuespiller. Men velkomsten hos Fish & Cage blir ikke like varm som Jane forventet seg.

På TV 2 onsdag 23. juni 2004 kl. 17.10.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag