RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forlater hjembyens dopfristelser

Sist oppdatert:
Lindsay Lohan ble skrevet ut av avvenningsklinikken før helgen, men holder seg borte fra hjembyen for å holde seg unna fristelsene.

(Side2): I et intervju med OK! Magazine sier Lohan at hun for tiden oppholder seg i Utah. Og der skal hun fortsette å være.

Redd for tilbakefall
- Jeg blir her til jeg skal spille inn filmen «Dare To Love Me». Etter opptakene reiser jeg tilbake til Utah, slik at jeg kan beholde fokus og unngå andre distraksjoner, sier hun til OK!.

På spørsmål om hun er redd for tilbakefall svarer hun:

- Selvsagt er jeg det. Hvis ikke ville jeg prøvd å fornekte problemet mitt. Fristelsene er alltid til stede, men nå skal jeg unngå dem på rette måten, sier hun.

Vanket med feil gjeng
Lindsay legger ikke skjul på at hun har vanket med folk som ikke vil hennes beste, og som har introdusert henne for kokain.

- Det er slike mennesker som er sammen med meg av gale årsaker. Folk som går ut og fester, men det er ikke der jeg er nå for tiden, sier hun.

I intervjuet sier hun også at hun er mer ydmyk etter oppholdet på avvenningsklinikken.

- Jeg ble mer ydmyk, og jeg ble tvunget til å ta en titt på meg selv og alle menneskene, stedene og hendelsene i livet mitt. Når alt kommer til alt måtte jeg erkjenne at jeg var inne for rusmisbruk, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere