RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forlater Vålerenga

Jørgen Horn har skrevet under en fireårskontrakt med Viking.

- Jeg er glad det ble en avklaring nå helt i starten av sesongoppkjøringen. For min sportslige utvikling var det riktig å velge Viking. Det er også en toppklubb, og jeg trives godt på og utenfor banen, sier Jørgen Horn til vif-fotball.no.

Horn har vært leid ut til Viking siden mars i fjor. U-21 landslagsspilleren gjennomførte nylig en legesjekk i Tyskland etter ankelskaden han har slitt med.

- Ting har tatt lengre tid enn forventet, men konklusjonen til legene i Tyskland var oppløftende, sier Horn, som skadet seg under en U-21 landskamp i sommer.

Viking-spilleren kom inn mot Vålerenga i fjorårets kamp i Stavanger da Enga vant 3-2. Han innrømmer at det blir spesielt å møte moderklubben i fremtiden.

- Ja – det blir det. Men det handler om å være profesjonell. Nå er jeg Viking-spiller, og forholder meg til det.

- Jørgen hadde et ønske om å utvikle seg i nye omgivelser. Det er alltid spesielt når spillere som kommer fra egne rekker forlater oss, men kanskje returnerer han som Vålerenga-spiller i fremtiden. Vi ønsker han lykke til, sier adm.dir. Pål Breen i Vålerenga.

Jørgen Horn snakket om et mulig klubbskifte på VIF TV i høst:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere