RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forlenger med EDB - avviser problemer (Ny)

Sist oppdatert:
Sparebanken Pluss forlenger driftsavtalen med EDB og Ole Trasti med 4 år. Avtalen har en kontraktsverdi på 32 millioner kroner. EDB avviser også at de var skyld i nettbank-problemer i romjulen
Sparebanken Pluss har inngått avtale med EDB Business Partners heleide datterselskap EDB Fellesdata om kjøp av programvare og driftstjenester for sin bankvirksomhet. Avtalen går over fire år og har en kontraktsverdi på omlag 32 millioner kroner.

Ny fireårsavtale viderefører eksisterende avtale for bankløsninger og drift av disse. I tillegg omfatter avtalen også kjøp av nye applikasjoner som viderefører bankens satsning innen selvbetjening og bankkontor.

Driftstjenestene leveres av EDB Teamco.

Ikke EDBs skyld
I romjulen ble en av EDBs kunder rammet av ny svikt i nettbankene. Ved enkelte nettbanker kunne man lese opplysninger på andre kunders konti.

Feilen var imidlertid ikke knyttet til EDB Fellesdatas løsninger som tilbys norske banker, melder EDB.

Hendelsene har skjedd i en bankgruppes egne løsninger - som ikke er EDB Fellesdatas - og omfatter ikke andre kunder av EDB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere