*Nettavisen* Nyheter.

Forlenger med Vålerenga

Midtstopper André Muri blir i Oslo.

07.07.11 11:09

André Muri (30) signerte torsdag en ny avtale med Vålerenga som strekker seg ut 2015-sesongen.

Muri kom til Vålerenga foran 2005-sesongen og spilte 25 av 26 kamper da Vålerenga vant seriegull. Høsten 2007 var Muri utleid til Odd Grenland, men har de siste årene blitt en bauta i Vålerenga-forsvaret og har spilt samtlige minutter i de 46 siste Tippeligakampene for Vålerenga. Han ligger for øyeblikket på en delt 15. plass over antall toppseriekamper for klubben, med 132 kamper, det samme som Arne Jakobsen. Totalt har Muri spilt 176 offisielle kamper for Vålerenga.

- Vi er veldig fornøyde med at André har forlenget med Vålerenga. Han har blitt en veldig viktig spiller for oss, både på og utenfor banen. Muri er en naturlig ledertype i garderoben som alltid går foran med et godt eksempel, sier sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

Muris opprinnelige kontrakt gikk ut etter årets sesong, og det har vært interesse rundt stopperen.

- André har utviklet seg voldsomt de siste sesongene og han er nå i en alder hvor han nærmer seg toppen av sin karriere. Da er det naturlig at det blir interesse rundt han, sier Haakonsen.

- Derfor er vi veldig glade for at han har signalisert at han ønsket å fortsette i Vålerenga og at vi får nytte av han i mange år framover.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.