RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forlik gir positiv effekt for Software Innovation

Sist oppdatert:
Per Kveim og Software Innovation har inngått forlik med broselskapene Øresund og Storebælt. Dette gir positiv effekt i regnskapsbøkene
Etter spekulasjonene rundt årsskiftet er det nå altså inngått et forlik mellom Software Innovation og broselskapene Øresund og Storebælt. Bakgrunnen for striden var at det norske CRM-selskapet ikke klarte å levere systemene til broselskapene innenfor kontraktstiden. Dermed ble kontrakten avsluttet.

- Software Innovation og broselskapene Øresund og Storebælt er kommet til enighet om konsekvensene for avbruddet av kontrakten i juni 2003 i forbindelse med levering av et nytt kundesystem, skriver selskapene i en melding.

Forliket innebærer at Software Innovation betaler broselskapene 2,8 millioner danske kroner, noe som er 5,6 millioner danske kroner lavere enn det som ble avsatt i forbindelse med avbruddet av prosjektet. Dermed blir den regnskapsmessige positive effekten av forliket på 5,6 millioner danske kroner i fjerde kvartal for Software Innovation.

- Forliket innebærer videre at ingen av partene i
ettertid har krav mot hverandre, heter det i meldingen.

Avgjørelsen kommer på et noe tidligere tidspunkt enn det
Software Innovation-sjef Per Kveim tidligere har forventet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere