RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forlot 17.000 kilo råtnende kylling langs veien

Traileren med kylling verdt rundt en halv million kroner ble funnet ved et truckstop.
Traileren med kylling verdt rundt en halv million kroner ble funnet ved et truckstop. Foto: Martin Kidston (Ap)
Sjåføren forsøkte å kreve løsepenger fra arbeidsgiveren.

Traileren med nær 17.000 kilo av det som en gang var frossen kylling verdt over en halv million norske kroner ble funnet ved et truckstop i Montana i USA. Politiet sier til nyhetsbyrået AP at traileren kan ha stått der så lenge som en måned. Det rant harskt vann fra traileren og det var fluer over alt.

Den 42 år gamle sjåføren stakk fra traileren etter at arbeidsgiveren ikke gikk med på å gi ham mer penger for å levere den frosne kyllingen i Washington.

Da drivstoffet til trailerens kjølerom var brukt opp, begynte kyllingen å tine.

Det rant harskt vann fra traileren etter at 17.00o kilo råtnende kylling hadde blitt oppbevart i nærmere en måned.

Sjåføren er nå arrestert. Foreløpig er han ikke siktet for noen forbrytelser i forbindelse med den forlatte traileren, men han skal ha brutt vilkårene for prøveløslatelsen sin. Han kan også bli siktet for tyveri, skriver AP.

I stedet for å tømme traileren for den råtnende kyllingen ble alle hull i den forseglet og hele traileren ble dumpet i et hull på en søppelfylling i nærheten. 

Allerede 20. august hentet sjåføren traileren. Den skulle ha ankommet Washington dagen etter.27. august ble den meldt savnet.

- Ha ba om bensinpenger, og å få dekket boutgifter i bytte for å levere traileren dit den skulle, sa en representant for arbeidsgiveren til TV-kanalen KTVB-TV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere