Forlovet som 14-åring

Oda Evjen Gjøvåg innrømmer at hun ble forlovet som 14-åring. Hun forteller til side2 at de planla både barn og bryllup.

04.04.06 20:00

(SIDE2): Sist fredag røk Oda ut av Idol, men hun hevder hun var forberedt.

- Jeg har jo sittet i stolen hele fire ganger før og har skjønt at det var et tidsspørsmål før jeg måtte ut, sa Oda til side2 etter at det ble klart at hun måtte forlate konkurransen.

Mandag stilte 17-åringen på nett-treff hos ba.no, der stilte «zæzzi» det avslørende spørsmålet om hvordan hun synes det var å være forlovet som 14-åring.

- Det var veldig koselig å være forlovet, men det tok jo slutt! Sikkert litt vanskelig å holde sammen hele livet når man begynner som 13-åringer...«Hehe», svarte jenta fra Bergen.

Barn og bryllup
Oda innrømmer overfor side2 at hun ble forlovet i ung alder.

- He-he, det stemmer det! Vi ble sammen da jeg var 13 år gammel. Vi var faktisk forlovet helt til vi ble 15, sier hun og ler.

Hun forteller til side2 at de planla både barn og bryllup.

- Og vi hadde forlovelsesringer. Det var alvor, skjønner du. Vi mente at alder ikke spilte noen rolle, og at vi skulle holde sammen livet ut. Men sånn ble det altså ikke, sier hun.

Mista ringen
Oda mistet forlovelsesringen på en fest.

- Det var et skumparty der jeg fikk masse vann og såpe på meg. Og ringen var litt for stor. Så «svupp» så var den borte gitt, forteller hun.

- Hva synes foreldrene dine om at du var så tidlig på'n?

- De var jo kjempeglade i forloveden min, de! De har jo tre døtre, og han var deres første svigersønn. Men for å være helt ærlig, så tror jeg ikke de tok oss helt på alvor. Selv ville jeg ledd meg skakk hvis jeg hadde en datter som kom og fortalte meg at hun hadde forlovet seg i en alder av 13, medgir hun lattermildt.

Hjemme igjen
Mandag kom hun hjem til Bergen etter å ha forlatt Idol-sirkuset for godt. Nå skal hun slappe av - og gleder seg til påskeferien.

- Da skal jeg til Trondheim, for som kjent er jeg nylig blitt avslørt som skaptrønder. Endelig blir det tid til å være sammen med familien og la inntrykkene fra Idol synke inn.

Hun bedyrer at hun ikke er lei seg for å være ute av Idol.

- Jeg tenker heller som så at jeg skal være glad for den tiden jeg fikk i konkurransen. Jeg har hatt en helt utrolig fin tid, og fokuserer på alt det festlige og morsomme jeg har fått være med på. Idol har vært en herlig opplevelse, sier hun.

Dette fikk du ikke se
Da kameraene var skrudd av fredag kveld, innrømmet Oda at hun synes det var trist å forlate Idol- konkurransen.

- Det som er mest trist, er å forlate alle vennene mine her i Idol, sa hun.

Bilder fra forrige finalerunde:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag