Gå til sidens hovedinnhold

Fornuften seiret!

Leder i driftsstyret ved Ris skole, Bente Sund jubler over at det ikke blir likeretterstasjon på Ris skole. Men hun synes det var unøvendig at det måtte en så stor kamp til.

RIS: Skolen, foreldre, politikere og naboer sa et rungende nei til likeretterstasjon på Ris skole.

Inntil i forrige uke jobbet selskapet Kollektivtransportproduksjon (KTP) fortsatt med Ris skole som tomt for likeretterstasjonen, til tross for den massive motstanden.

Før helgen satte byrådet foten ned og ba KTP finne en annen tomt.

Kjempeglade

Bente Sund er leder av driftsstyret ved Ris skole. Hun er en av dem som har stått på hardest i kampen mot likeretterstasjonen.

Fornuften seiret. Vi er kjempeglade for at vi endelig fikk fullt gjennomslag, sier Sund.

Nå vil hun konstrere seg om at ingen ting skal forkludre planene om idrettsanlegg på skolen. Motstanderne mente blant annet at likerettstasjonen ville ødelagt utearealet ved skolen. Sund mener fornuften burde seiret lenge før.

Unødvendig

Det føles unødvendig å måtte kjempe så hardt mot noe som alle var i mot. Sånn skal det ikke være. Ris-alternativet burde vært forkastet forlengst.

Sund er oppgitt over KTP som ikke utredet andre tomter. Senest i forrige uke sa KTPs direktør for infrastruktur, Per Erik Sivertsen dette om Ris skole til Ullern Avis Akersposten:

Det er vårt beste alternativ. Men vi har også alternative tomter. Vi er fortsatt i gang med de utredningene vi mener er nødvendige.

Nå må altså KTP ta en ny runde om hvor likeretterstasjonen skal bygges.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren