RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fornøyd med Fasts ESP-lansering

Sist oppdatert:
Det er knyttet endel spenning til lanseringen av det nye Fast-produktet Fast ESP. Hovedaksjonær Robert Keith er fornøyd med lanseringen
Ved begynnelsen av året ble Fasts nye programvarepakke Fast ESP lansert under mye brask og bram. Siden har det vært stille rundt salget. Selskapet har likevel annonsert noe nye kontrakter på ESP-pakken. Den siste var med det italienske, store kraftselskapet Enel.

Fasts hovedaksjonær Robert Keith sier til iMarkedet at han er fornøyd med lanseringen.

- Vi får nye gode navn til kundelisten. Bare se på Enel, sier Keith til iMarkedet. Investoren påpeker også at han fortsatt er positiv til utviklingen for Fast.

- Vi slår motstanderne våre i anbudene vi er med på, men det er fortsatt mye arbeid å gjøre, sier han videre til iMarkedet.

Store planer

iMarkedet skrev ved lanseringen av ESP-pakken at Fast kalte den nye programvarepakken for et paradigmeskifte for selskapet.

Mellom 150.000 til 200.000 utviklingstimer er langt ned i pakken, noe som førte til en investering på 100 millioner kroner for Fast. For at satsingen skal forrente seg, bør Fast selge den nye programvarepakken til bedrifter for et tresifret million beløp i løpet av de neste årene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere