RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fornøyd så langt med mobilauksjonen i India

Sist oppdatert:
New Delhi/Oslo (NTB-Dag Kjørholt og Einar Olsen): Indiske myndigheter satte fredag startprisen for auksjonen for nye mobillisenser i India til rundt 15,1 milliarder kroner.

- Dette er lavere enn anbefalingen fra Telecom Regulatory Authority of India (TRAI), opplyser informasjonssjef Glenn Mandelid i Telenor-Asia. TRAI mente minste prisen burde vært 19,4 milliarder kroner, 4,3 milliarder høyere enn fredagens vedtak.

Selskapet har tidligere bedt indiske myndigheter endre kravene som er satt for utrulling, båndbredde, betalingsbetingelser og startpris.

- Vi har sagt at det er fire punkter i reglementet som må endres for at det skal være mulig for oss å delta i auksjonen. Tre av dem har vært behandlet tidligere, og det fjerde ble behandlet i dag. Myndighetene har tatt steg i positiv retning på alle disse områdene, sier Mandelid.

- Uansett vil vi ikke komme med noen beslutning på om vi vil være med i dag, men med minsteprisen på plass kan vi begynne å regne på dette. Det er ikke noe enkeltelement som er avgjørende for oss her, sier han på telefon fra Bangkok til NTB. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere