RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fornøyde med kjærestens penis

Sist oppdatert:
Hele 50.000 kvinner og menn har svart på spørsmål om partnerens kropp.

(SIDE2): Både kvinner og menn bekymrer seg for om deres fysiske fortrinn er store og velformede nok til å kunne tilfredsstille deres partner.

Hele 70 prosent av alle kvinner som deltok i en undersøkelse gjennomført av Elle og MSNBC, ønsket seg større bryster, mens 50 prosent av mennene ønsket seg større penis, skriver Ekstra Bladet.

Men bekymringene rundt egen kropp kan vise seg å være grunnløse.

- Mennesker er langt mer selvkritiske enn de behøver å være. De populære barbidukkene med lang kropp, smale hofter og store bryster er kvinnenes ideal, men kun en av 100.000 kvinner har denne kroppsformen, sier leder av undersøkelsen, dr David A. Frederick

Av mennene som deltok i undersøkelsen, svarte 80 prosent at de ikke hadde noe ønske om at partneren deres skulle få større bryster.

Halvparten av mennene i undersøkelsen oppgav at de hadde en penis som var gjennomsnittlig stor eller mindre enn gjennomsnittet.

Hele 94 prosent av kvinnene mente derimot at de hadde en partner som hadde en penis som var like stor eller større enn deres tidligere partnere, og at de var fornøyd med mannens utstyr.

Norske menns utrolige sexvaner
Hva tenner menn på? Hvor ofte onanerer de og hvor ofte har de sex? En ny, stor undersøkelse gir svar.

Les mer

Slik er norske jenters sexvaner
De fleste jenter er mer fornøyd med sexlivet enn gutta - og kvinnene er også mer åpne for eksperimentering. Det viser en stor ny undersøkelse begått av Woman.

Les mer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere