RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsikrer pupper og lår

Sist oppdatert:
Å forsikre hus og biler er en kjent sak, men det har også blitt mote å forsikre sine kroppsdeler. Se bildespesial.

(SIDE2:) Det har blitt kjent at flere kjendiser har forsikret kroppen sin mot skader og for å beskytte det som har gitt dem kjendisstatus. Men ikke nødvendigvis fra topp til tå.

En av de første til å skaffe se en slik forsikring var Ben Turpin, en anerkjent stumfilmstjerne. Han var kjent for å være skjeløyd. Derfor, i 1920, forsikret han øynene sine mot at de ikke skulle rette seg opp.

Rykter fra en tid tilbake fortalte om Jennifer Lopez og hennes en milliard dollars forsikring av hele kroppen. Ryktene ble senere avvist. Derimot har Kylie Minogue og Tiger Woods forsikret hele kroppen. Woods betaler mellom 60 og 120 millioner i året for forsikringen.

Puppene før alt annet
Det har også blitt vanlig å forsikre puppestellet, og andre seksuelle attributter. Dolly Parton har forsikret puppene sine for 600.000 amerikanske dollar. Det spekuleres i hvor kjent Parton hadde vært uten puppene, siden mange mener hun er mer kjent for puppestellet enn musikken.

Tennisstjerne og kjæresten til Enrique Iglesias, Anna Kournikova skal ha forsikret puppene sine for hele 12 millioner kroner. Og for å toppe kaken har hun forsikret ansiktet sitt for 60 millioner kroner. Anna er kjent som en av de beste kvinnelige tennisspillerne i verden og den mest sexy.

Flere som er redde for å miste ansikt er Claudia Schiffer som betalte 30 millioner for forsikringen.

Dyre ben
Tina Turner, Heidi Klum og David Beckham har forsikret bena, og det er ikke vanskelig å gjette hvem som betalte mest. De Betalte henholdsvis 20 millioner, 12 millioner og 425 millioner kroner.

Jamie Lee Curtis engangsforsikret bena for en reklamekampanje hun var med i. Det kostet henne nesten seks millioner kroner.

America Ferrera, kjent som Ugly Betty fra serien med samme navn, har forsikret tennene sine. Den summen lød på 70 millioner kroner.

Hender, stemmer og bart
Rolling Stones-gitarist Keith Richards har forsikret hendene sine til den rette sum av 7 millioner kroner, selv om han heller skulle ha forsikret hele kroppen etter fallet fra en palme i fjor.

Noe lignende har Bruce Springsteen, men han har forsikret stemmen sin. Det betalte han 36 millioner kroner for.

Av de mer uvanlige er Merv Hughes, en kjent cricketspiller som forsikret barten sin for 200.000 pund. Hva som kunne skje med barten er uvisst.

Se flere kjendisforsikringer i bildekarusellen under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere