RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsinkelser i Fred. Olsen-anbud

Sist oppdatert:
Et anbud i Libya, hvor Fred. Olsen Energy deltar med en rigg, er ytterligere forsinket. Det kom frem på en presentasjon i Norske Finansanalytikeres Forening tirsdag
Konsernsjef Helge Haakonsen i Fred. Olsen Energy meldte i dag om ytterligere forsinkelser i anbudet til AGIP Oil i Libya. Anbudet gjelder en kontrakt på ett år, og planlagt oppstart er første halvår 2004, men Håkonsen indikerte at det kan gå mot nye forsinkelser. Fred. Olsen Energy har budt inn riggen Byford Dolphin på kontrakten i konkurranse med Oddfjell Drilling og italienske Saipen. De to sistnevntes rigger har i mellomtiden blitt bunnet opp på andre kontrakter.

Håkonsen er imidlertid usikker på om dette kan føre til at anbudet legges ut på nytt. Han presiserer at kontrakter i Libya har vist seg å ta lang tid å konkludere, og viser til at dette anbudet første gang ble lagt ut for fem år siden.

Fred. Olsen Energy har i dag boreriggen Bredford Dolphin på kontrakt til AGIP i Libya.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere