Førskolepraktikant tiltalt for 25 overgrep mot barn

En tidligere førskolepraktikant (21) er tiltalt for 25 seksuelle overgrep mot 13 barn i Högsby i Sverige. Ni av tilfellene gjelder voldtekt.

11.06.14 12:23

Kalmar (NTB): Mannen skal ha filmet og fotografert overgrepene og spredt bildene på internett, ifølge tiltalen som aktor Linda Caneus leverte til Kalmar tingrett onsdag. Det skriver Aftonbladet.

Mannen traff de fleste barna da han var praktikant på en førskole i Högsby. Ifølge tiltalen klappet og kysset han barnas kjønnsorganer, tvang dem til å ta på penisen hans og onanerte foran dem.

Førskolebarna var mellom to og seks år gamle da overgrepene skjedde. Han er også tiltalt for overgrep mot barn han traff utenom førskolen.

Ni av tiltalepunktene gjelder voldtekt. 21-åringen er også tiltalt for seksuelt misbruk og produksjon av overgrepsbilder.

Politietterforskningen startet da mannen selv erkjente å ha forgrepet seg på et fem år gammelt barn. Mannen er tidligere undersøkt av psykiatere, som mente han kan lide av en alvorlig psykisk sykdom. Det vil bli igangsatt en større rettspsykiatrisk undersøkelse av ham før rettssaken, ifølge SvD Nyheter. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.