RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsøkte å hindre biltyveri - ble meid ned av biltyven

Foto: Elisabeth Løsnæs (Østlands-Posten)
Sist oppdatert:
Bileier ble påkjørt eller truffet av sin egen bil

En bileier ble onsdag formiddag påkjørt eller truffet av sin egen bil da han forsøkte å hindre en biltyv å stikke av med bilen, skriver Østlands-Posten

- Det er foreløpig ukjent hvordan biltyven har fått tilgang til bilnøklene, og kunne stikke av med bilen. Bilens eier skal ha oppholdt seg like i nærheten, da han oppdaget at noen forsøkte å stikke av med bilen hans, sier operasjonsleder ved politiet i Vestfold, Jan Birger Raastad til ØP Nett.

Det hele skjedde like ved Bilextra i Nansetgata ved 11.30-tiden onsdag. Bileieren forsøkte å hindre biltyven å kjøre avgårde, og ble påkjørt eller truffet av bilen i det den i full fart forsvant fra stedet. Bileieren er kjørt til sykehus og behandles for mulig benbrudd og nakkesmerter.

Patruljer fra nabodistriktene samt UP er varslet og på jakt etter bilen, en grønn Volvo S80, med kjennetegn LY- 60007. Mannen som har stukket av med bilen er ifølge politiet høy og mørk.

Politiet er interessert i vitneobservasjoner, både av hendelsen, og om noen har sett bilen i etterkant.

Les flere saker i Østlands-Posten

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere