Gå til sidens hovedinnhold

Forsøkt ranet

Grensebua ble mandag kveld forsøkt ranet av en bevæpnet mann i finlandshette

Prinsdal: Klokken 21.53 fikk politiet melding om ran fra kiosken Grensebua i Nedre Prinsdals vei 83.

En mann kom inn i kiosken med pistol og ville ha penger. Det var en ansatt og en kunde i kiosken. Raneren var uoppmerksom et lite øyeblikk og kunden handlet resolutt. Han grep tak i pistolarmen til raneren og holdt ham fast. Raneren ble forfjamset og slet seg løs og løp ut av kiosken. Kunden la på sprang etter raneren og fulgte ham et kvartal nordover mot Kiwi, så et stykke vestover mot til Høydalsveien, deretter forsvant gjerningsmannen inn i Berglyveien hvor han ble borte.

Gjerningsmannen er beskrevet som 170 til 175 centimeter høy, tynn kroppsbygning, snakket østlandsdialekt uten aksent, han var iført sort jakke eller genser og sort finlandshette. Det ble gjort forsøk på å finne mannen med hund men søket ga ikke resultat.

Mens politiet jobbet i området kom det en motorsykkel i stor fart fra Berglyveien.

Da motorsyklisten ble oppmerksom på politiet økte han hastigheten og forsvant. Motorsykkelen ble funnet igjen ved Gamle Mossevei litt senere på kvelden. Det ble også her forsøkt å spore med hund, men dette søket ga heller ikke noen resultat.

Vi utelukker ikke at sykkelen har sammenheng med ranet. Vi har dårlige videobilder fra ranet og er svært interessert i å komme i kontakt med vitner, sier Etterforskningsleder Inge Sundeng ved Manglerud politistasjon.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis