*Nettavisen* Nyheter.

Forsøkte å svinge unna møtende bil - kolliderte på E16 i Buskerud

HENTET MED LUFTAMBULANSE: En person ble sittende fastklemt i bilvraket og måtte frigjøres før vedkommende ble fraktet til sykehus med luftambulanse etter ulykken på E16 ved Sundvollen torsdag.

HENTET MED LUFTAMBULANSE: En person ble sittende fastklemt i bilvraket og måtte frigjøres før vedkommende ble fraktet til sykehus med luftambulanse etter ulykken på E16 ved Sundvollen torsdag. Foto: Ingvildl Drange Tronhus (Ringerikes Blad)

Tre biler involvert i trafikkulykke på E16 ved Sundvollen. En person ble sittende fastklemt i bilvraket.

05.12.19 09:41

OSLO (Nettavisen): En person ble hentet av luftambulanse etter trafikkulykke på E16 på Garntangen ved Sundvollen i Hole kommune i Buskerud torsdag morgen.

Tre biler var involvert i ulykken som skjedde mellom Garntangen og Kroksund, melder Ringerikes Blad.

Ulykken skjedde da en bil kom over i motgående kjørefelt. En møtende bil forsøkte å svinge unna, traff autovernet og fikk sleng mens bilen som forsøkte å svinge unna traff en tredje bil, opplyser Sørøst politidistrikt.

En person ble sittende fastklemt i den ene bilen etter trafikkulykken. Politiet fikk melding om ulykken på Ringerike klokka 08.18.

Les også: Uvær i fjellet: Her er det kolonnekjøring og stengte veier

Ved 08.30-tiden meldte politiet om trafikale utfordringer på stedet. Veien var stengt mens nødetatene jobbet på stedet.

- Omkjøring om Åsaveien ved Sundvollen for personbiler. Tunge kjøretøy må vente. Veien er fortsatt stengt. Luftambulanse lander snart, meldte Sørøst politidistrikt i en oppdatering klokka 08.39.

Klikk på bildet for å forstørre. TRAFIKKULYKKE: Tre biler var involvert i en trafikkulykke på E16 ved Sundvollen torsdag morgen.

TRAFIKKULYKKE: Tre biler var involvert i en trafikkulykke på E16 ved Sundvollen torsdag morgen. Foto: (Statens vegvesen)

- En person er frigjort fra en av de involverte bilene og blir tatt hånd om av helsepersonell. Vedkommende skal fraktes av gårde med luftambulanse. Vi kan ikke si noe om hendelsesforløpet eller skadeomfanget foreløpig. Tre biler var involvert i ulykken, sa operasjonsleder Iselin Bekken ved Sørøst politidistrikt til Nettavisen klokka 09.

Da var det fortsatt store trafikale utfordringer på stedet.

Klokka 09.24 var E16 åpen igjen i begge retninger. Nødetater har avsluttet på stedet. Politiet oppretter sak og etterforsker forholdet, melder Sørøst politidistrikt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag