RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsvant etter fengselsrømming

(Politiet)
Sist oppdatert:
22 år gamle Alexander Neteland rømte fra Bergen fengsel 29. august. To dager senere var siste gang han ga noen livstegn fra seg.

Nå går politiet, i samråd med familien til den savnede, ut og etterlyser mannen.

- Vi besluttet å gå ut i media med en etterlysning fordi ingen har hørt noe fra ham på over tre måneder, forteller politiinspektør Norvald B. Visnes i Bergen sør politidistrikt til BA.no.

Sett på Vallahøgda
Den 29. august rømte Neteland fra Bergen fengsel. Han ble sist observert på Vallahøgda mellom Nesttun og Kalandseid den 31. august. Etter det har ingen hørt fra ham.

- Vi er interessert i å komme i kontakt med folk som kan ha sett eller snakket med ham etter dette, sier Visnes til avisen.

- Stakk av
Det kan være flere grunner til at 22-åringen er borte, ifølge politiinspektøren.

- Han dro hjemom etter at han rømte, og da politiet møtte opp for å hente ham, stakk han av. Det var siste gang noen så noe til ham. Han kan ha stukket av for å unngå å havne tilbake i fengsel, men på dette tidspunktet kan vi ikke utelukke at det har skjedd ham noe, sier han.

- Dersom vi ikke får noen konrete tips nå, må vi begynne å lete etter ham på en annen måte, legger han til.

Svarte klær
Neteland er 185 cm høy, slank og med kort hår. Da han forsvant hadde han på seg en svart jakke, muligens med hette, svart bukse, svarte boots og han bar muligens på en svart sekk.

Hordaland politidistrikt ønsker opplysninger om savnede. Disse kan gis på telefonnummer 55919100, 55556300 eller 90767771.

Les flere saker fra Bergen på Bergensavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere