Forsvarer nakenstil

GAGA-STIL: New York-jenta er kjent for sine minimale antrekk og nå vil hun gjerne lage sin egen kleslinje. Ville du kjøpt et GaGa-antrekk til din garderobe?

GAGA-STIL: New York-jenta er kjent for sine minimale antrekk og nå vil hun gjerne lage sin egen kleslinje. Ville du kjøpt et GaGa-antrekk til din garderobe? Foto: Ladygaga.com

Lady GaGa har alltid minimale antrekk. Nå forteller hun hvorfor hun velger å vise mye hud.

23.02.09 13:28

(BIIPMAG): Lady GaGa er kjent for sin lettkledde stil og nå forteller hun hvorfor hun velger å være så lettkledd.

Alltid sexy
Den 22 år gamle sangerinnen forteller at skolevenninnene pleide å forteller at hun oste sex selv om hun var dekket til med klær:

- Venninnene mine pleide å fortelle meg at uansett hva jeg hadde på meg, til og med når jeg dekket til halsen i en anorakk, så jeg naken ut.

Les også:
Går hun for langt?
Lager mat kun iført undertøy
- Har lært å overleve som artist

Går lettkledd for bestemor
«Just Dance»-stjernen mener at hun beholder det lettkledde kjennemerket og sine gjennomsiktige antrekk fordi da synes bestemoren det er lettere å se henne:

- Bestemoren min er nesten helt blind, men hun kan se lyse områder, som huden og håret mitt. Hun sier «Jeg kan se deg fordi du ikke har bukse på». Så derfor fortsetter jeg å ikke bruke bukse slik at bestemor kan se meg, sier Lady GaGa ifølge Female First.

Foto: Getty Images

Egen kleslinje?
Den lettkledde stjernen vil også gjerne spre sin spesielle stilsans rundt i verden ved å lansere sin egen kleslinje:

- Jeg greier ikke vente på å lage min egen kolleksjon. Det er helt klart noe jeg vil gjøre i løpet av neste år siden jeg har en egen stil.

Ville du kjøpt et GaGa-antrekk til din garderobe? Kommentér nederst!

Akon-støtte
Sangeren Akon støtter GaGas stil og klesambisjoner:

- Folk disset henne på grunn av måten hun går kledd på, men hun er veldig hot. Alle vil se ut som henne. Hun kommer til å gå rundt i London i undertøyet sitt og det vil slå ann, sier sanger og produsent-venn Akon.

Ikke helt naken
Selv om New York-jenta er kjent for sin lettkledde stil kommer vi trolig ikke til å få se henne helt naken. Hun har nemlig nektet å posere naken i Playboy etter at hun fikk et tilbud fra bladet:

- Hvis jeg var en glamourmodell ville jeg vært henrykt over Playboys tilbud, men for meg handler alt om musikken, har hun uttalt ifølge contactmusic.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.