*Nettavisen* Nyheter.

Forsvareren: - Sjåføren har det helt forferdelig

Hamar (NTB): Mannen som kjørte på hestevognen til de to jentene på 11 og 13 år på Bjørkelangen, er ikke i stand til å gi noen forklaring på hva som skjedde, ifølge forsvareren.

Mannen er selv hjemmehørende i Bjørkelangen og kjente til de to jentene som døde, men ikke nært, ifølge forsvareren, advokat Gunhild Lærum.

- Han har det helt forferdelig. Det er helt unntakstilstand både for ham selv og for familien hans, sier advokaten til NTB.

Hun er oppnevnt som forsvarer for mannen i 40-årene som lørdag ettermiddag førte varebilen som traff vognen de to jentene kjørte med. De to døde av skadene de fikk i det kraftige sammenstøtet.

- Han husker lite av hva som skjedde og har bare kommet med noen opplysninger til politiet på stedet, men da var han i sjokk. Han er ikke i stand til å gi noen formell forklaring om hendelsesforløpet i den tilstanden han er i nå, sier Lærum.

Hun er bistandsadvokat i en overgrepssak som denne uka går for lagmannsretten på Hamar, og har derfor ikke fått snakket inngående med sin klient. De har imidlertid hatt kontakt over telefon og per SMS. Det første klientmøtet finner trolig sted fredag, da det er rettsfri på Hamar. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.