RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsvaret tildelt mangfoldsprisen

Oslo (NTB): Forsvaret får årets mangfoldspris for sitt arbeid med å rekruttere og inkludere folk med innvandrerbakgrunn.

- Forsvaret har jobbet målrettet med å rekruttere innvandrere og ivareta ulike behov. Det er viktig at man vet hvordan man håndterer mangfoldet og har en bevisst strategi for hvordan den enkeltes kompetanse kan benyttes, sier barne-, likestillings- og inkluderingsminister Solveig Horne (Frp).

Hun framhever at Forsvaret har jobbet målrettet med holdninger, som kan være et godt eksempel for andre virksomheter.

Forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen er stolt over prisen, men presiserer at Forsvaret først og fremst legger vekt på å rekruttere de best egnede til de ulike jobbene.

- Vi rekrutterer fra hele befolkningen og vil gjerne vinne fram i kampen om å rekruttere de beste i et arbeidsmarked der kampen om talentene er hard. Vi vektlegger både kompetanse og våre kjerneverdier respekt, ansvar og mot. Disse verdiene har sentral betydning for hver enkelt av oss i Forsvaret i vårt daglige virke. Ikke bare her hjemme i Norge, men også i møte med andres kulturer og religioner, sier forsvarssjefen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere