RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsvunnet familie lå begravd i amerikansk ørken

For drøyt tre år siden forsvant en amerikansk familie sporløst fra sitt hjem i California. Nå har levningene etter dem blitt funnet i ørkenen et stykke unna.

Los Angeles Times skriver at sheriffen i San Bernardino bekrefter at skjelettene som er funnet i graven i ørkenen, tilhørte Joseph McStay og hans kone, Summer. Ved siden av de to er det funnet levningene etter to barn.

Det er forventet at rettsmedisinske undersøkelser vil konkludere med at parets to sønner ble begravet der.

Det var i begynnelsen av februar 2010 at familien kjørte i vei fra sitt hjem i en forstad til San Diego. I huset sto to skåler med popkorn igjen, og i bakhagen gikk familiens to hunder. Ingenting tydet på at de hadde tenkt å bli borte lenge.

Noen dager senere ble bilen deres funnet på en parkeringsplass nær grensen til Mexico.

Der stoppet også sporene.

– Dette var ikke resultatet vi hadde håpet på, men det styrker oss å vite at de er sammen og at de er på et bedre sted, sa en gråtende Michael McStay, bror til den døde familiefaren, på en pressekonferanse, ifølge Los Angeles Times.

Familien har hele tiden sagt at de ikke har hatt tro på at Joseph McStay og hans familie har gått over grensen til Mexico, slik det har blitt antydet i etterforskningen av forsvinningen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere