*Nettavisen* Nyheter.

Forteller alt om Teigen-sex

- Hvis jeg skal skrive ei bok, så kan jeg ikke ringe deg og spørre om du er enig, sier Herodes Falsk om sin oppsiktsvekkende biografi.

16.09.05 17:24

(SIDE2): Herodes Falsk er bokaktuell med en biografi som får underholdnings-Norge å skjelve. En av påstandene i boka som har vekket oppmerksomhet, er at han skal ha delt seng med Jahn Teigen og to prostituerte.

I «Senkveld» på TV 2 setter han hendelsen i sammenheng med deres popstjernementalitet i syttiårene. Men han vil ikke kalle de to innleide for horer.

- Det heter groupies i underholdningsbransjen, sier Falsk til TV 2.

Bakgrunnen for avsløringene er at han mener folk blir ført bak lyset av kjendisbladenes glamorøse fremstilling av kjendislivet.

- Det viser en del av norsk kulturliv som folk ikke har peiling på, hevder artisten og komikeren om sin biografi.

- Bedre enn Bondevik
Herodes Falsk har tatt seg frihet til å skrive om sine underholdningskolleger uten å avklare historiene med de berørte.

- Hvis jeg skal skrive ei bok, så kan jeg ikke ringe deg og spørre om du er enig, forsvarer Falsk seg. I «Senkveld»-intervjuet påpeker han også at hans bok stammer rett fra leveren, i motsetning til Kjell Magne Bondeviks kommende memoarer.

- Sterk cocktail
Biografien heter «De gærne har det ikke godt» og utgis på Gyldendal forlag. Den er basert på erfaringer Falsk har gjort seg gjennom 30 år i underholdningsbransjen, og formen balanserer mellom humor og alvor.

- Slå opp på hvilken som helst side og finn frekke og morsomme avsløringer fra et kjendis-Norge du trodde du kjente, reklamerer forlaget og kaller den for en sterk cocktail fra 70-, 80- og 90-tallet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.