RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt alvorlig etter dramatisk fall

Foto: Ørjan Nilsson
Sist oppdatert:
18-åring falt drøyt 13 meter rett ned i bakgården på Hotel Rosenkrantz. Han ligger fortsatt på intensivavdelingen.

(iBergen.no) Natt til søndag 15. februar fikk politiet i Bergen melding om at en 18 år gammel mann hadde falt ned fra taket på Hotel Rosenkrantz i Bergen sentrum.

- Han falt ned i en bakgård og fikk hodeskader, opplyste operasjonsleder Ragnar Lyssand til iBergen.no. Tre dager senere opplyste kommunikasjonsavdelingen ved Haukeland Universitetssykehus at tilstanden til mannen fortsatt var alvorlig og ustabil.

Nå har det gått elleve dager siden 18-åringen kom seg ut på en gesims og videre over på hotelltaket før han falt ned i bakgården.

- Tilstanden hans nå er alvorlig og stabil, opplyser kommunikasjonskonsulent Øyvind Blom ved Haukeland Universitetssykehus til iBergen.no torsdag. Han kan ikke opplyse noe om hvilke skader mannen har pådratt seg.

Politiførstebetjent Carl-Petter Leganger ved Vold- og sedelighetsavsnittet sier til iBergen.no at de ser på saken som en ren hendelsesulykke.

Les mer fra iBergen. no:- Jeg er ingen ny Helstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere