RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt ingen ring på fingeren

Sist oppdatert:
Gifteringen var fortsatt fraværende da Mette-Marit presenterte sitt nye salmealbum i Kulturkirken Jakob.

(SIDE2): Onsdag kveld inviterte kronprinsesse Mette-Marit til «slippkonsert» i Kulturkirken Jakob i Oslo i forbindelse med salmealbumet «Sorgen og gleden - H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marits utvalgte salmer».

Også denne gangen var gifteringen borte fra fingeren.

SE BILDER NEDERST I ARTIKKELEN

Les også:Klart for Mette-Marits plate
Les også:Hvor er ringen, Mette-Marit?

Under moteuka i Oslo for halvannen uke siden ble kronprinsessen observert og fotografert uten ringen på høyre hånd. Det samme skjedde dagen etter da hun mottok Norske Kvinners Sanitetsforenings hederspris, Fredrikkeprisen.

Spekulasjoner
Også på bilder av henne like før jul var ringfingeren bar.

Side2s bilder av Mette-Marit fra Kulturkirken Jakob viser tydelig at hun har valgt å fortsette trenden. Hva som er årsaken er foreløpig ikke kjent, men noen har allerede begynt å spekulere i graviditet.

- Hvis du er gravid, kan kroppen bli mer hoven, og da kan gifteringen bli for trang ettersom du går opp i vekt, fortalte sjefredaktør Sofia Boij i Bryllupsmagasinet til VG i forrige uke.

Moren og broren på plass
Slottet har foreløpig valgt å ikke kommentere saken, men Side2 har flere ganger fått opplyst at kronprinsessen har vært hjemme på grunn av sykdom når hun har vært ventet til arrangementer eller har måttet avlyse.

Pressen fikk ikke snakke med de kongelige i Kulturkirken Jakob. Mette-Marit kom sammen med kronprinsen og prinsesse Märtha Louise. Mette Marits mor Marit Tjessem og broren Per Høiby var også til stede i tillegg til navn som utenriksminister Jonas Gahr Støre og Bård Tufte Johansen.

Kronprinsessen innledet konserten med noen ord om sitt nære forhold til salmer.

-Salmene jeg har valgt er knyttet til viktige begivenheter. Dette prosjektet ble mye mer personlig enn jeg hadde sett for meg. Det er først og fremst salmer jeg liker veldig godt, sa Mette Marit som blant annet har fortalt at sangen «Jeg er i Herrens hender» hjelper henne mot flyskrekk.

Les også: Tar salmer mot flyskrekk
Les også:
Mette-Marit overskygger engleskolen

Konserten i Kulturkirken Jakob ble tatt opp av TV2 og skal etter planen vises påskeaften. Artister som Solveig Slettahjell, Pål Angelsgård (Minor Majority) og Susanne Sundfør opptrådte.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere