Fortsatt kø etter flere ulykker på E6

KJEDEKOLLISJON: Totalt seks biler var innvolvert i trafikkulykkene på E6 fredag ettermiddag.

KJEDEKOLLISJON: Totalt seks biler var innvolvert i trafikkulykkene på E6 fredag ettermiddag. Foto: Andrea Joner Tuft / Romerikes Blad

Seks biler involvert i to trafikkulykker på få minutter. Så smalt det igjen.

21.06.19 17:34

(Romerikes Blad): De to første hendelsene fant sted ved Lindeberg på Frogner rundt klokken halv to. Ved 14.45-tida meldes det om en ny ulykke på E6 ved Kløfta. RB har vært i kontakt med flere som beskriver lange køer på E6.

På Googles trafikktjeneste er E6 nordover både rød, oransje og ildrød på strekningen Alnabru til Kløfta. Ved 17.15-tida er det fortsatt noe kø, men ikke så ille som ved 16-tida.

Om ulykken på Lindeberg sier politiet følgende:

– En bil med båthenger klarte ikke å stanse opp da trafikken gikk saktere. Da bilen forsøkte å svinge unna skjenet hengeren ut og traff en annen bil. Det er snakk om en kjedekollisjon, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Gisle Sveen til RB.

14.28: slik ser trafikken ut i nordgående løp (feltet til høyre) på E6 ved Djupdalstoppen. Foto: Espen Bolstad / Romerikes Blad

Totalt var det fire biler involvert i ulykken.

– Er det noen personskader?

– Nei, ingen er skadet. Akkurat nå står vi i krabbefeltet og venter på berging. Begge feltene er ryddet og åpnet for trafikk, fortsetter Sveen.

Ikke lenge etter smalt det litt lenger sør.

– En bil kjørte inn i annen bakfra. Denne ulykken er også ryddet, sier Sveen.

Heller ikke her ble noen personer skadet.

Les flere saker hos Romerikes Blad her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.